Transporti falas ne rrethe per porosi mbi 3000 leke

Perfitoni 15% zbritje ne produktet dermokozmetike, suplemente

RENDESIA E VITAMINES C NE VITALITETIN E LEKURES

Acidi askorbik I njohur ndryshe dhe si vitmina c eshte nje molekule shume e rendesishme e cila vitet e fundit eshte bere nje must ne rutinen tone te perditshme.Vitamina C eshte nje molekule e rendesishme por duke qene qe eshte e paqendrueshme duhet qe te shoqerohet edhe me nje molekule tjeter per te fituar qendrueshmeri .Gjithashtu vitamina c eshte nje molekule e paqendrueshme nga dielli duke bere qe ne ekspozim ndaj tij ajo te oksidohet duke humbur efektivitetin e saj ,kjo deficence e saj minimizohet duke u ambalazhuar ne shishe te errta apo duke ju atashuar edhe filtra mbrojtes.

Sugjerohet qe vitamina c te perdoret dy here ne dite pasi nuk eshte sensible ndaj diellit dhe eshtu nuk kufizohet perdorimi I saj vetem ne darke.

Vitamina C do te vleresohet sin je antioksidante e fuqishme ndaj radikaleve te lira te cilat njihen si faktoret kryesore te plakjes .Radikalet e lira shkaktohen nga

Smogu dhe ndotja ambjentale

Konsumimi I alkolit ,  duhanit dhe nje diete ushqimore jo te shendetshme

Ekspozimi ne diell

Stresi

Vitamina C pervecse nje antioksidese shume e mire po ashtu ka efektivitet te larte ndaj rrudhave duke mundesuar reduktim te tyre.Po ashtu njihet edhe si agjent I suksesshem per minimizimin e pigmentimeve ekzistuese por edhe parandalimin e tyre.